2008-10-02 12:09:53• hírek • Parajdi Andrea

Nyerj VIP belépőt

Egy éves születésnapját ünnepli az Old Times Spirit Retro&Dance Club. Ha szeretnél ott lenni a születésnapi partyn, játssz velünk és nyerj VIP belépőt.

Az Old Times Spirit tavaly június elsején nyílt meg, ám jelenlegi formájában október közepétől üzemel. A felújítási munkálatokkal sikerült fokozni a hely hangulatát, s az elmúlt egy évben számos nagyszerű buli részesei lehettek a club vendégei. Az Old Times minden hétvégén különböző programokkal, promóciókkal és változatos zenékkel várta, és továbbra is várja a szórakozni vágyókat.

Átélhettünk már igazi latinos éjszakákat, táncolhattunk egész este a legjobb retro zenékre, vagy barátainkba kapaszkodva reggelig csárdásozhattunk mulatós slágerekre. A változatosságról tanuskodnak a rendszeresen megszervezett karaoke partyk, illetve a clubban olykor feltűnő sztárvendégek is. Az elmúlt időszakban a megasztáros Varga Feri és Balássy Betti, az Animal Cannibalses fiuk, Lorán Barnabás humorista, illetve a Morandi is az Old vendégei voltak.

A club október 11-én, szombaton ünnepli születésnapját, ahol egész este meglepetések várnak a vendégekre. A belépés fiuknak 10, a lányoknak 5 lej, amely magában foglalja a tombola árát is. Ha Te is buliznál egy nagyot, játssz velünk és nyerj VIP meghívót, amely négy fő részére tartalmazza a belépőjegyek árát, biztosít egy asztalt számotokra, valamint a club állja az első kör italotokat.

A nyereményjáték október 2-án indul és október 9-én zárul, ez idő alatt nem kell mást tenned, csak küldj egy e-mailt a jatek@szatmar.ro címre, annak a két lemezlovasnak a nevével, akik a születésnapi party hangulatfelelősei lesznek. A www.oldtimesspirit.ro honlapon megtalálhatod a helyes választ. A helyes megfejtést beküldők között október 9-én, csütörtökön három VIP meghívót sorsolunk ki, tehát összesen tizenkét győztese lehet a játékunknak.

Annak érdekében, hogy a játék nyerteseit időben értesíthessük, a levélben kérjük feltüntetni a beküldő pontos nevét és telefonszámát is.

Sok sikert!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: